“Daniëlle, ik heb wel van Super Powers gehoord. Dat mooie Amerikaanse woord om een uniek talent te omschrijven. Maar wat is een SOUL SUPER POWER nou weer?” Een Soul Super Power lieve schat, is mijn term voor een talent wat rechtstreeks bij jouw mooie ziel vandaan komt, en waarschijnlijk al vele incarnaties met jou meegaat. Elke incarnatie heb jij de gelegenheid om dit bijzonder talent verder te verfijnen, om het (nog) beter in te zetten en om er meer mensen mee te helpen. Zie het als talenten “on steriods”. Een über talent (of soms talenten) waar je heel veel goeds mee kunt doen in de wereld, en waardoor je, pas als je het gebruikt, jij je volledig potentieel gaat benutten en leven. Om de unieke talenten die niemand anders heeft en waarmee jij de wereld gaat veranderen te ontdekken, lees vooral verder!

Soms weet je heel goed wat jouw Soul Super Powers zijn. Met een beetje geluk gebruik je ze, of sommige van ze, nu al in je dagelijks leven. Maar in mijn praktijk als transformatie coach heb ik gemerkt dat deze unieke talenten vaak verborgen zijn, onbenut en ongebruikt. Ze kunnen zo normaal en vanzelfsprekend voor jou zijn dat je ze zelf niet eens als talent herkent. En toch is daar, in die unieke talenten, waar jouw grootste goud opgeslagen ligt. Het is daar waar je het zaadje van jouw levensmissie vindt, die unieke roep om van betekenis te zijn en waarmee jij de wereld gaat veranderen.

Hoe ontdek jij jouw verborgen talenten?

Ik heb een geheim ontdekt dat jou gegarandeerd gaat helpen om jouw bijzondere gaves makkelijk en efficiënt op te sporen. Vooral als je blinde vlekken hebt of als je je zo anders voelt dan de meeste mensen om je heen en je denkt dat niemand, maar dan ook echt niemand, zit te wachten op wat jij te bieden hebt. Ik heb nieuws voor jou! Wat jij denkt dat je raar, anders, gek, niet normaal, buiten de norm, of zelfs tot een loser maakt, is jouw grootste goed. En hier is hoe jij het gaat vinden.

Jouw SOUL SUPER POWERS vind je in jouw Zielenwond. Of weer op z’n mooi Amerikaans gezegd, jouw “Soul Wound”. Die dingen die jou het meest gekwetst hebben in het leven zijn speciaal daar geplaatst door jouw ziel, zodat jij je jouw unieke talenten zou herinneren. Of in sommige gevallen, zodat je de kans krijgt om die unieke talenten te verbeteren en er nog meer goeds mee te gaan doen.

Tarot Archetypes als hulpmiddel om jouw unieke talenten te herkennen

Soul Super powers zijn Archetypisch in aard. Daarmee bedoel ik dat ze bepaalde kenmerken hebben die ieder mens, ongeacht hun culture achtergrond, herkend uit verhalen die werden verteld om het collectief te laten groeien. Je weet wel, van die inspirerende verhalen die een heldenreis, of the hero’s journey, omschrijven.

Die epische reizen die ondernomen worden door een jong, onervaren persoon om zichzelf te ontwikkelen, te leren kennen en uiteindelijk zegevierend, rijp en getransformeerd terug te keren. Onderweg ondervindt deze jonge held standaard vele avonturen met diepe tegenslagen en enorme successen, en wordt hij bijgestaan door verschillende Archetypische personages. Zoals de wijsheer die hem van kennis voorziet, of de kruidenvrouw die hem heelt na een tragisch ongeval.

Gebruik al jouw talenten en leef je zielenmissie

Deze Archetypes zijn voor iedereen herkenbaar en vertegenwoordigen verschillende vaardigheden, talenten en gaves. In de Tarot kom je ze tegen in de 22 kaarten van de Major Arcana.

Na meer dan 15 jaar met de Tarot te hebben gewerkt ben ik tot de conclusie gekomen dat, juist omdat deze Archetypes zo toegankelijk zijn, je vrij makkelijk jouw Soul Super Talenten kunt ontdekken wanneer je jezelf in een van de belangrijkste Archetypes herkent.

In deze en toekomstige blogs ga ik jou kennis laten maken met deze prachtige symboliek, zodat jij je Supertalenten gaat erkennen, omarmen en gebruiken. Dit gaat niet alleen jouw leven duizenden malen leuker, authentieker en completer maken, maar ook de levens van iedereen met wie jij in aanraking komt positief beïnvloeden.

Wil je nog wat dieper duiken? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief. Dan krijg je om de twee weken toegang tot een video waar ik per archetype duidelijke uitleg geef over de bijbehorende talenten, maar ook (misschien nog wel belangrijker!) over de Zielenwond die bij ieder Archetypische talent hoort. Heel erg waardevolle informatie!

Je kunt je via mijn contactpagina inschrijven voor de nieuwsbrief.

Het unieke talent van de Major Arcana Tarotkaart DE ZOT

Maar terug naar de Tarotkaarten. Laten we bij het begin beginnen. De Zot is de eerste Major Arcanakaart van de Tarot. Zijn unieke Soul Super Power is AVONTUUR.

De Zot is open, nieuwsgierig, ondernemend, optimistisch en zorgeloos. Als dit een van jouw supertalenten is hou je waarschijnlijk van reizen, nieuwe mensen ontmoeten en jezelf in onbekende situaties storten.

Je hebt een diep vertrouwen in dat het Universum jou altijd opvangt. Waar je ook terecht komt. Je durft daar te gaan waar anderen spannend of eng vinden. En je durft te springen waar anderen terugkrabbelen.

Een krachtig, speels en heel inspirerend SUPER SOUL POWER om te hebben!

IK WIL MEER WETEN OVER MIJN SUPER SOUL POWERS

Natuurlijk wil je dat! Daarom ben je hier toch? Je bent van harte welkom om samen met mij een Deep Dive te nemen in jouw persoonlijke arsenaal aan talenten. Want ik weet dat jij pas echt jezelf kunt zijn wanneer je alle gaves gaat gebruiken waar je mee bent gekomen. Geloof mij maar. De wereld zit er WEL op te wachten!

Ik ontmoet je heel graag!

nl_NL