Word een Pro in krachtig Chakra healing energiewerk met kristallen en vegetarische voeding

De meest praktische next level CRYSTAL chakra healing cursus start 4 februari 2024.

ALLERLAATSTE KANS!

De cursus is net gestart. Je kunt je nog tot 11 FEBRUARI inschrijven!

Door eerdere cursisten gemiddeld beoordeeld met een 9,5.

The Crystal Rock Star Manual

MET OPTIE TOT CERTIFICERING

 

4 febr – 28 april 2024

EEN PRO IS NIET IEMAND DIE ALLES WEET, MAAR IEMAND DIE HEEL GOED WEET WAT ER ECHT TOE DOET EN DAT HEEL GOED KAN. 

Jij wilt op topniveau chakra’s leren helen met kristallen en het liefst morgen al zelfstandig klanten kunnen behandelen?
Ik ga je dat leren, lieve schat.

Want na jaren een succesvolle Crystal Healing praktijk te runnen kan ik je precies vertellen wat werkt en wat niet, en jou de allerfijnste kneepjes van het vak leren.

Maar ik ga jou in deze cursus iets extra’s geven.
Een “secret weapon” dat je nergens anders zult leren en wat jouw energiewerk Next Level gaat maken.

Mijn cursus is, net als mijzelf, compact, praktisch, to the point, superleuk én heerlijk. 🙂 Leer van mij en binnen 3 maanden heb jij de tools om te healen als een echte pro!

Deze Cursus is voor jou als:

Je praktisch bent ingesteld, zo snel mogelijk zelf aan de slag wilt gaan, en van een Pro met bijna twee decenia ervaring wilt leren.

Jij jouw klanten iets extra’s wilt kunnen bieden door NEXT LEVEL met chakra’s te werken.

Je de basis van energiewerk kent en daar helende kristallen aan toe wilt voegen.

Jij niet zo maar wat wilt aanrommelen, maar je wilt onderscheiden door gecertificeerd te worden tot Next level Chakra Crystal healer.

Jij in een holistische aanpak gelooft. Voor jou passen gezonde insta-waardige voeding, kristallen, energiewerk én een vleugje glamour wel in één zin.

Jij gebruik wilt maken van de optie tot certificering.

In deze cursus leer jij:

Als een echte Pro en vol zelfvertrouwen met kristallen werken. We gaan voorbij de basics en ik deel mijn beste Pro tips met je.

Kristallen chakra lay outs te maken voor vaak voorkomende hedendaagse klachten als stress, burn out, hoogsensitiviteit en vermoeidheid. Ook leer je hoe professionele crystal healings van begin tot eind uit te voeren. Deze kennis is écht NEXT LEVEL!

Prachtige, heerlijke, chakra activerende maaltijden bereiden. Ik leer je stap voor stap yoga retreat-waardige maaltijden maken, die veel makkelijker zijn dan ze er uit zien.

Jouw Crystal Rock Star Teacher

Hi, ik ben Daniëlle, gecertified Pro Crystal Healer en Tarot Coach. Voor ik 7 jaar geleden een succesvolle praktijk als healer begon heb ik 7 jaar honderden mensen geholpen aan een “high frequency” lifestyle.  Als Ayurvedisch wellness chef kookte ik op yoga retreats op Ibiza en Bali en caterde voor zakelijke klanten als de Happinez en Hugo Boss.

In deze cursus kom ik full circle door mijn Pro kennis over crystal healing en mijn liefde voor heerlijke, high frequency voeding te combineren. Uit ervaring weet ik namelijk hoe krachtig deze combinatie is.

Jou leer ik wat ik 100% zeker weet dat werkt. En dat is niet zomaar de werking van 1000 kristallen en voedingsmiddelen uit je hoofd leren. Maar wel beste maatjes worden met een paar essentiële powerkristallen en power foods, en precies weten hoe je ze in kunt zetten om de chakra’s te balanceren.

Ik kan niet wachten om mijn kennis met je te delen en jou te helpen een professionele Next Level Chakra Healer te worden!

Cursusinhoud:

14 Chakra Crystal & Chakra Food lessen, 1 voor elk chakra

14 Chakra Crystal en Chakra Food werkboeken met crystal lay-outs en recepten

Toegang tot onze privé online  leeromgeving

Toegang tot 7 krachtige Crystal Chakra Meditaties

3 Pro Chakra Master Classes en 3 live Q&A’s

3 integratieweken waarin je in totaal 4 praktijkoefenopdrachten uitvoert die door mij zullen worden beoordeeld

Na goed beoordeelde en tijdig ingeleverde praktijkopdrachten, ontvangst van jouw certificaat tot Next Level Chakra Crystal Healer

Ondersteuning van de stralende Crystal Rock star Community

Wil je eerst kennis maken? Check mijn basiscursus Leer met kristallen werken.

Deze cursus is in 3 delen verdeeld

Deel 1
Chakra Crystals, Crystal Lay outs & Chakra Food Basics, Wortel, Sacraal & Solar Plexus chakra’s.

Deel 2
Hoe bereid je jezelf en je kristallen voor op krachtig energiewerk, Hart & Keelchakra’s.

Deel 3
How to Pro Crystal Healing & Crystal Chakra Layouts, Derde oog & Kruinchakra’s.

Ieder deel wordt afgesloten met een Live Q & A sessie en een integratieweek waarin je jouw praktijkopdrachten maakt en inlevert.

Om in aanmerking te komen voor CERTICIFERING moeten alle opdrachten volledig en tijdig zijn ingeleverd.

Het volledige lesprogramma per les vind je onder de “Veelgestelde vragen” .

Wat anderen zeggen

Deze cursus was voor mij een life changer! Ik was een absolute beginner op het gebied van kristallen toen ik me inschreef, maar de cursus bracht mij diepgaande kennis van energetisch werken met kristallen en chakra balancerende voeding. Dat terwijl ik gelijktijdig ook zelf de genezende kracht van kristallen kon ervaren.
De cursus is briljant gestructureerd en Daniëlle brengt het allemaal samen in de meest smaakvolle ervaring ooit. Ik werd op slag verliefd op Crystal healing. Maar ook de majestueuze rock star docent, Daniëlle, heeft mijn hart voorgoed gestolen.

De manier waarop ze haar enorme kennis overbrengt, en de liefdevolle en veilige ruimte die ze creëert door haar open, ervaren, uber creatieve en grappige zelf te zijn. Zelfs voor mij, zonder veel vooropleiding, was de cursus goed te volgen en in zeer korte tijd ontwikkelde ik diepgaande kennis over kristallen. Daarnaast kon ik, met Daniëlle’s hulp, een spectaculaire kristallencollectie van hoge frequentie kristallen opbouwen voor mijn eigen healingspraktijk.
Kortom, ik vond deze cursus gewoon geweldig!

Anita Gerritsen

Ik vond Daniëlle via instagram en heb meerdere trainingen bij haar gevolgd. Die zijn altijd de investering meer dan waard geweest. Ik ben onder de indruk van de grote hoeveelheid waardevolle informatie die ze deelt, niet alleen over kristallen maar nog zoveel meer. De cursusinhoud is nauwkeurig samengesteld met mooie video’s, notebooks en voldoende ruimte om vragen te stellen.

Daarnaast is Daniëlle een oprecht liefdevol mens en haar sprankelende energie is heel aanstekelijk. Of je het wilt of niet, je wordt gewoon vrolijk in haar bijzijn.

Suzanne Saleh, Yoga docent en auteur van "I can make you vegan."

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de cursus?

De cursus loopt van zondag 4 febr tot en met zondag 28 april. Je hebt daarna nog 1 maand de tijd, tot zondag 26 mei om de laatste praktijkoefeningen af te ronden en in te leveren ter beoordeling voor certificering.

Wanneer en waar vinden de lessen plaats?

De online lessen & live Q & A’s als opgenomen lessen, zijn steeds op zondagen om 11:00 uur beschikbaar. (zie volledig programma- inhoud onder). Live Q&A vinden plaats via Zoom en duren 45 minuten. 

Wat is het lesprogramma?

4 febr: Masterclass Chakra Crystals, Crystal Lay outs & Chakra Food Basics

11 febr: Wortelchakra les

18 febr: Sacraalchakra les

25 febr: Solar Plexus Chakra Les

3 mrt : Live eerste Q & A

10 mrt : Masterclass Hoe bereid je jezelf en je kristallen voor op krachtig energiewerk

17 mrt: Hartchakra les

24 mrt: Keelchakra les

1 april: Live tweede Q & A

7 apr: Masterclass How to Pro Crystal Healing en Chakra Crystal Layouts

14 apr: Derde oogchakra les

21 arp: Kruinchakra les

28 apr: Live derde Q & A

Moet ik live aanwezig zijn in de lessen?

Nee, dat hoeft niet. Alleen de Q&A’s zijn live, verder zijn alle lessen vooraf opgenomen. De replay van de Q&A zullen de dag na de uitzending beschikbaar zijn in onze privé online omgeving. Ik raad je wel aan om zoveel mogelijk bij te blijven met de lessen omdat je tussentijds praktijkopdrachten zult ontvangen die je tijdig in moet leveren. Om deze opdrachten te kunnen maken moet je de lessen hebben gezien.

Wat houden de praktijkopdrachten in en wanneer moeten ze zijn ingeleverd?

Als praktijkopdrachten zul je onder andere zelf crystal chakra layouts moeten opstellen voor specifieke klachten, en jouw kristalkeuzes per chakra onderbouwen. Ook zul je als opdracht balancerende chakra foods voorschrijven en ook hier je keuzes onderbouwen. Tot slot zul je full body crystal healings uitvoeren op test personen.

De cursus is in 3 delen opgedeeld. Aan het eind van ieder deel ontvang je de opdrachten. De eerste 2 opdrachten moeten twee weken na ontvangst zijn ingeleverd. Voor de laatste 2 heb je 1 maand de tijd om ze in te leveren.

Hoeveel zelfstudie vraagt deze cursus?

Hou rekening met ongeveer 4 tot 6 uren zelfstudie per week.

Heb ik extra studiemateriaal en kristallen nodig?

Ja, je zult 2 extra studieboeken en een aantal kristallen moeten aanschaffen. Na inschrijving ontvang je meer informatie daarover.

De kristallen hoef je niet allemaal in 1 keer aan te schaffen. Je kunt je collectie beetje bij beetje uitbreiden tijdens de cursus.

 

Heb ik een vooropleiding nodig om deel te nemen?

Het is geen vereiste maar, ik raad van harte om om tenminste Reiki 1 of een soortgelijke energetische cursus te hebben gevolgd.

Moet ik kookervaring hebben?

De hoofdfocus van de cursus is op chakra healing. De chakra foods informatie is een aan vullend extraatje. Kookervaring is daarom niet nodig. Wel interesse in gezond, vegetarisch eten. Je zult niet zelf hoeven koken tijdens deze opleiding, maar ik deel wel hele waardevolle voedingstips en technieken met je die kunnen helpen om de chakra’s te balanceren.

In welke taal wordt deze cursus gegeven?

Deze cursus wordt in het Engels gedoceerd.

Wanneer kom ik in aanmerking voor mijn certificaat?

Als je alle praktijkopdrachten (4 in totaal) op tijd, de laatste 2 uiterlijk op zondag 26 mei, hebt ingeleverd en deze voldoende beoordeeld zijn, ontvang je jouw certificaat.

LET OP! CERTIFICERING IS ALLEEN MOGELIJK NA HET TIJDIG EN GOED BEOORDEELDE AFRONDEN VAN DE PRAKTIJKOPDRACHTEN. UITZONDERINGEN ZIJN NIET MOGELIJK.

Hoe lang hou ik toegang tot het lesmateriaal?

Na afloop van de lessen hou je nog 9 maanden toegang tot het lesmateriaal tot februari 2025. De werkboeken kunnen allemaal worden gedownload.

Wat is mijn investering?

Deze cursus kost €1500. Of je kunt in 3 termijnen van €555 betalen.

 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk. Je betaalt dan 3 maandelijkse termijnen van € 555.

Wanneer kan ik me inschrijven?

We zijn 4 febr gestart. Registratie blijft nog een paar dagen tot 11 Februari geopend.

Dit is de allerlaatste keer dat ik deze cursus geef! 

Mijn belofte aan jou

IK BELOOF MIJN BESTE PRO TIPS OVER EFFECTIEF HELEN VAN CHAKRA’S, MET JOU TE DELEN. JE VERTREKT MET GEDEGEN, PRAKTISCHE KENNIS DIE JE DIRECT TOE KUNT PASSEN, EN HET ZELFVERTROUWEN VAN EEN ECHTE CRYSTAL ROCK STAR!

DUS BEN JE KLAAR OM EEN CRYSTAL ROCK STAR TE WORDEN? ZEG ALSJEBLIEFT JAAAAA!

VOLGENDE RONDE START VOORJAAR 2024

nl_NL