Daniëlle van den Stoom

Pro Crystal healer, Teacher en Transformatie coach

Anderszijn is mijn Super power

HELDERHEID

transformatie

EMPOWERMENT

purpose

Mijn eigen spirituele reis begon meer dan 20 jaar geleden via Yoga en Ayurveda. Jarenlang werkte ik als Ayurvedisch Food and Lifestyle coach en Wellness chef op Yoga retreats.  Tot ik in 2016 een levensveranderende “spiritual awakening” via een kristal ervaarde en mijn leven daarna nooit meer hetzelfde was.

Ik begon als Reiki practitioner en werd door de wereldberoemde “Crystal Whisperer uit New York” Krista Mitchell opgeleid en gecertificeerd tot Pro Crystal healer. Ik voegde helende kristallen en coaching toe aan mijn werk en al gauw werden mijn sessies “next level”, nog rijker en dieper.

IK WERK MET DRIE MAGISCHE TOOLS. DE TAROT, HELENDE KRISTALLEN EN MIJN KRISTALHELDERE INTUÏTIE.

Als healer en coach heb ik ondertussen duizenden mensen mogen helpen helen van pijnlijke ervaringen. Zowel in mijn praktijk in Amsterdam als op retreatlocaties in Marokko, Ibiza en op Curaçao.

Ook het bedrijfsleven maakt graag gebruik van mijn diensten en ik heb met leading brands als Elle, Dior, Vintage by Danie Bless, Bibi van der Velden en Amsterdam Dance Event mogen werken.

Nu help ik bijzondere buitenbeentjes en lichtwerkers om het goud te vinden in hun “anderszijn.” Via online programma’s, diepgaande energetische healingen en transformatieve coaching.

Ondanks het feit dat het niet altijd een makkelijk pad is geweest, ben ik nu inmiddels oprecht dankbaar dat ik zo anders ben. Het heeft mij uiteindelijk naar de meest vervullende “baan” ooit gebracht. Het pad van een healer en coach, die bijzondere mensen als jou mag helpen hun anderszijn te omarmen en vieren.

Dus ben ik hier om jou eraan te herinneren hoe waardevol je bent en dat jij het ook waard bent om jouw zielenwonden te transformeren tot jouw grootste gaven. Pas dan zul je echt snappen waarom je hier bent en gaan genieten van het leven waarvoor jij bent gekomen. Geloof me, ik ben daar echt het levend bewijs van.

Ik werk vanuit Amsterdam, zowel face to face als online, en spreek vloeiend Nederlands en Engels. Je bent van harte welkom!

nl_NL