Manifesteren. Wat is dat? Zoals de wijze, door Esther Hicks gechannelde, leraar Abraham het definieert: “Manifesteren is het creëren van jouw eigen realiteit.” Oh ja? Maar hoe dan? Want dat klinkt heel tof wanneer je net die droombaan hebt gekregen, maar helemaal niet zo tof wanneer je relatie uit is en je met een gebroken hart op de bank zit. 

Hoe werkt manifesteren?

Manifesteren doe je in feite constant, of je je er wel of niet van bewust bent. Het is gebaseerd op het principe dat wat een gelijke frequentie heeft elkaar aantrekt en samen “resoneert”. Ook wel zo mooi ” De wet van de aantrekking” genoemd. De hele dag door zendt jij een frequentie uit die dus, frequenties die daarbij passen jouw ervaring intrekt. 

Als Crystal Healer ken ik dit principe goed, omdat kristallen die een gelijke frequentie aan een bepaald chakra hebben het meeste effect hebben op dat chakra. Ik leg het vaak zo uit. Als je 2 stemvorken van dezelfde frequentie hebt en je slaat een aan en houdt die in de buurt van de tweede stemvork, dan zal de tweede vork na een tijdje beginnen mee te vibreren en ook geluid gaan maken. Probeer je dit experiment met 2 stemvorken die niet dezelfde frequentie hebben, gebeurt er niets. Oftewel “like resonates with like”.

Dus kort door de bocht trek jij die dingen aan die op de frequentie zitten waar jij het meest op vibreert. Dat zijn namelijk de dingen, mensen en ervaringen die het makkelijkst met jou mee “vibreren”.

Hoe krijg je wat je wil?

Je kent wel van die dagen dat alles meezit. Je stapt fluitend uit bed en hebt de ene na de andere fijne ervaring. Het stoplicht springt net op groen als jij aan komt rijden. Het allerlaatste parkeerplekje staat op je te wachten bij je werk. Je vriendin belt en nodigt je uit voor een heerlijke lunch. Life is good!

En zo ken je natuurlijk ook van die dagen (soms weken of maanden, hopelijk nooit jaren!) dat alles tegenzit. Je morst ’s ochtendsvroeg koffie op je nieuwe witte jurk. Je collega, en niet jij, krijgt de gewilde promotie. Je komt thuis en je wasmachine heeft een lekkage veroorzaakt. Boehoe, niet tof!

Als manifesteren jouw SOUL SUPER POWER is.

In mijn  vorige blog heb ik uitgebreid uitgelegd wat Soul Super powers zijn. Als ik zeg dat manifesteren een van jouw super powers is bedoel ik daarmee dat jij een meester bent (geworden) in het het beheersen van jouw frequentie. Jij bent in staat om zo vaak mogelijk die frequentie te uit te zenden die aantrekt wat jij graag wilt ervaren.

Dat betekent niet dat je nooit minder leuke dingen meemaakt, want op aarde manifesteren we natuurlijk niet in een vacuum. Iedereen om je heen, is net als jou, ook constant aan het manifesteren. En soms kom je hoe dan ook in aanraking met een persoon of ervaring die jij als minder leuk ervaart. De kunst is om dat niet, of in ieder geval zo kort mogelijk, jouw stemming en emoties te laten beïnvloeden.

Hoe werkt de wet van aantrekking?

De wet van de aantrekking reageert namelijk op de frequentie van jouw dominante emoties. Met andere woorden: Hoe jij je overwegend voelt is wat jij overwegend aantrekt. Dit is een belangrijk onderscheid om te maken en de reden waarom stoicijns positieve affirmaties opdreunen, zonder dat je ze gelooft of er een positieve verschuiving in je stemming plaatsvindt, nooit werkt. Het leven hoort wat je uitstraalt, niet wat je zegt.

Meester Manifestors hebben dit principe echt begrepen. Soms zijn ze van nature gezegend met een “het glas is altijd halfvol”-type optimisme. Vaker hebben ze er voor gekozen om zo in het leven te staan, simpelweg omdat ze zich dan beter voelen. En hoe beter je je voelt, hoe beter je je voelt! Zo simpel is het!

Het Archetype uit de tarot die de Meester Manifestator vertegenwoordigt is DE MAGIËR. Als jij gezegend bent met zijn Super Powers kijkt de wereld om je heen vol verbazing naar jouw leven, zich afvragend hoe het mogelijk is dat jij maar ergens aan hoeft te denken en je het binnen no time weet te materialiseren.

Onderstaand vertel ik je meer over de super talenten van de Magiër, maar wil je nog wat dieper de materie induiken, abonneer je dan op mijn nieuwsbrief. Om de twee weken krijg je dan toegang tot een exclusieve video waar ik per archetype duidelijke uitleg geef over de bijbehorende talenten, maar ook (misschien nog wel belangrijker!) over de Zielenwond die bij ieder Archetypische talent hoort.

Zo kun je heel makkelijk meer inzicht krijgen in jouw eigen Zielenwonden en Soul Super Powers.

Major Arcana Tarotkaart DE MAGIËR

De Magiër is de tweede Major Arcanakaart van de Tarot. Zijn unieke Soul Super Power is MANIFESTEREN.

De Magiër kan als geen ander zijn ideale wereld visualiseren en tot leven brengen. Hij heeft een grote visie en kan intappen in de onzichtbare wereld van frequentie om zijn visie daar in vorm te geven voor het in de 3D wereld te manifesteren.

Als dit jouw Super Power is lijkt jouw leven magisch voor anderen. Je kent en gebruikt de kracht van beelden en woorden om jouw dromen leven in te blazen. Voor jou zijn ze namelijk geen dromen. Ze zijn een vibrationale werkelijkheid. Een werkelijkheid die niemand anders nog kan zien, maar die jij allang kunt voelen.

Een krachtig, optimistisch en visionair SOUL SUPER POWER om te hebben!

IK WIL MEER WETEN OVER MIJN SOUL SUPER POWERS

Natuurlijk wil je dat! Daarom ben je hier toch? Je bent van harte welkom om samen met mij een Deep Dive te nemen in jouw persoonlijke arsenaal aan talenten. Want ik weet dat jij pas echt jezelf kunt zijn wanneer je alle gaves gaat gebruiken waar je mee bent gekomen. Geloof mij maar. De wereld zit er WEL op te wachten!

Ik ontmoet je heel graag!

nl_NL