We hingen aan haar lippen. De docent van mijn Transformatie Coachingsopleiding vertelde ons hoe we beter naar onze intuïtie konden leren luisteren en waarom het zo belangrijk was. Meer dan eens had het haar leven gered….

Op een zonnige middag was ze op bezoek bij een goede vriend. Zoals altijd waren ze diep verwikkeld in een verhitte discussie over spiritualiteit en het gesprek begon net sappig en spannend te worden, toen ze uit het niets een krachtige impuls kreeg om te vertrekken. Rationeel kon ze het niet verklaren, want er was geen enkele aanwijsbare aanleiding voor. Maar de push om te gaan was zo sterk dat ze beter wist dan het te negeren. Dus ze vertrok. Tot haar schok en afgrijzen kreeg ze later het bericht dat diezelfde dag haar vriend was vermoord. Als ze was gebleven was ze er wellicht nu ook niet meer. 

Dit is een voorbeeld van de vele tientallen die ik delen kan over de kracht van luisteren naar je intuïtie.

Wat is intuïtie?

Intuïtie is de stem van je ziel of hogere wijsheid. Dat grootsere, wijzere deel in jou dat in de onzichtbare wereld kan zien. Dat deel dat toegang heeft tot het grotere plaatje,  tot het grotere geheel, en jou informatie kan brengen die je leven makkelijker maakt, je dichterbij een lang gekoesterde wens brengt of dus zelfs je leven redt.

We hebben allemaal toegang tot deze rationeel overklaarbare bron van hogere wijsheid. Hoe vaak heb jij niet gezegd “mijn onderbuikgevoel zei me om het niet te doen”. Als je naar dat onderbuikgevoel hebt geluisterd ben je meestal blij dat je dat hebt gedaan. Heb je het genegeerd betaal je daar vaak een minder leuke prijs voor.

Zoals Jonna die toch haar huis verkocht aan een man waarvan ze vanaf de eerste ontmoeting het gevoel had dat het niet goed zat. Hij bleek een zwendelaar die haar huis af wilde pakken zonder ervoor te betalen. Een maandenlange, peperdure rechtelijk proces volgde die Jonna enorm veel stress en verdriet bezorgde. Stress die voorkomen had kunnen worden als ze naar haar intuïtie had geluisterd.

Als de stem van jouw intuïtie horen jouw SOUL SUPER POWER is.

Als je niet weet wat Soul Super powers zijn, kun je daar alles over lezen in deze blog.

Ik ontmoet dagelijks vrouwen in mijn healingspraktijk die in moeilijke situaties terecht zijn gekomen omdat ze ervoor kozen niet naar hun innerlijke wijsheid te luisteren. Een kind krijgen met een man waarvan ze wisten dat die niet te vertrouwen was. Een baan aannemen die er geweldig uitzag op papier, maar waarvan een stemmetje ze influisterde dat het niet de juiste baan voor ze was. Een jaar later liggen ze dan met een gebroken hart of burn out bij mij op de healingstafel.

Soms zijn deze vervelende situaties nodig om mijn klanten eraan te herinneren dat ze toegang tot hele goed werkende innerlijke leiding hebben, en dat het tijd wordt om die te gaan volgen. Aan deze klanten leg ik uit dat de crisis situatie uiteindelijk een “blessing in disguise” kan blijken te zijn die ze weer in contact brengt met het Hogepriesteres Archetype in zichzelf.

Hoe ontwikkel je jouw intuïtie?

Er is niets magisch aan intuïtie. Regelmatig hebben mensen het idee dat ik, omdat ik een healer ben, toegang tot een “speciaal” intuïtieveld heb waar zij als “gewone stervelingen” niet bij kunnen. Dat is regelrechtige lariekoek, en als je ooit in contact komt met een healer of lichtwerker die beweerd dat wel te hebben, mag je hard weg rennen.

We hebben allemaal een ziel en we komen allemaal uit dezelfde liefdevolle en wijze bron. Dat betekent dat we allemaal toegang hebben tot dezelfde informatie. Het enige verschil tussen mij en een ander is dat ik mezelf langer getraind heb in het luisteren naar de fluisteringen van mijn ziel.

Net als elke andere spier in je lichaam moet je jouw intuïtie- spier trainen om die sterker te maken. De beste manier om dat te doen is door te beginnen te luisteren als je iets ingegeven krijgt. Vraag niet waarom. Laat je hoofd of logica zich er niet mee gaan bemoeien. Het hele punt van intuïtie is dat menselijke logica er niet bij kan. Als ernaar luisteren je voor een miskoop, pijnlijke relatie of verkeersongeluk kan behoeden “who cares about logica!! Hoe vaker je naar je intuïtie gaat luisteren en ernaar gaat handelen, hoe sterker de innerlijke stem zal worden. Je zal het meer en meer durven te gaan vertrouwen en het zal al gauw jouw “new best friend” worden.

Luister naar je innerlijke leiding

Bij veel van de vrouwen die bij mij komen omdat ze in eerste instantie niet naar hun intuïtie hadden geluisterd, blijkt het eigenlijk een SOUL SUPER POWER van ze te zijn. Een die ze zich moeten herinneren en verder ontwikkelen. Soms waren ze al helderziend, heldervoelend of helderhorend als kind maar werd dat in hun gezin als eng, gevaarlijk of onzin gezien. Ze hebben er dan vaak een Zielenwond op ontwikkeld waardoor ze het contact ermee zijn kwijtgeraakt. Ik breng ze dan terug naar hun oorspronkelijk Soul Super Power Archetype de Hogepriesteres om hun psychische vermogens en intuïtie terug te eisen en te herintegreren in hun leven.

Mijn nieuwsbrief geabboneerden krijgen tweemaandelijks toegang tot een uitgebreide video waar ik meer uitleg over de Super Powers en Zielenwond die bij elk van de 22 Tarot Major Arcana Archetypes horen. Dus als je dit interessante informatie vindt nodig ik je graat uit om je in te schrijven voor mijn nieuwsbrieven.

Major Arcana Tarotkaart DE HOGEPRIESTERES

De Hogepriesteres is de derde Major Arcanakaart van de Tarot. Haar Soul Super Power is TOEGANG TOT DE SPIRITUELE WERELD VIA ZUIVERE INTUITIE EN PSYCHISCHE GAVEN.

Deze priesteres heeft connectie tot de informatie van haar ziel en de bron en gebruikt daar haar helderziende, helderhorende of heldervoelende talenten voor. Als dit jouw Super Power is voelt de spirituele wereld even natuurlijk voor jou als de wereld van materie. Je kunt gezegend zijn met profetische dromen, de capaciteit om de toekomst te voorvoelen of een kanaal zijn dat zuivere informatie ontvangt uit de Spirituele wereld.

Jouw vrienden en familieleden komen naar jou toe voor wijsheid uit de onzichtbare wereld en vertrouwen op jouw krachtige inzichten en heling.

Een prachtige SOUL SUPER POWER die voor goed of kwaad gebruikt kan worden en grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

IK WIL MEER WETEN OVER MIJN SOUL SUPER POWERS

Natuurlijk wil je dat! Daarom ben je hier toch? Je bent van harte welkom om samen met mij een Deep Dive te nemen in jouw persoonlijke arsenaal aan talenten. Want ik weet dat jij pas echt jezelf kunt zijn wanneer je alle gaves gaat gebruiken waar je mee bent gekomen. Geloof mij maar. De wereld zit er WEL op te wachten!

Ik ontmoet je heel graag!

nl_NL