Tarotlegging & Crystal Channeling

NIEUW! MET UNIEKE CRYSTAL CHANNELING!

Ik help jou met transformatieve Tarot Coaching en unieke Crystal Channeling kristalhelder krijgen waar jij nu staat, en welke nieuwe keuzes jouw situatie kunnen transformeren

Tarotlegging tarotreading

Waarom Tarot Coaching?

Als je antwoord zoekt op belangrijke vragen kun je makkelijk rondjes in je hoofd blijven draaien. Vooral als je hoofd en hart het maar niet eens kunnen worden met elkaar. Wel in loondienst blijven werken of voor jezelf beginnen? Langdurig gaan reizen of toch maar niet? Mijn tarot coachings helpen jou uit je verwarring en brengen je de helderheid om je beste volgende stappen te kunnen zetten.

Wat is Crystal Channeling?

Crystal channeling is een unieke modaliteit waarmee ik, via mijn kristallen, gechannelde boodschappen voor jou doorkrijg. Naar aanleiding van jouw specifieke vraag stem ik mij af en ontvang, en deel, ik krachtige informatie uit de Spirituele wereld met jou. Deze bijzondere manier van channelen is ontwikkeld en aan mij geleerd door mijn Amerikaanse Crystal Healing docent en zul je nog nergens anders tegenkomen. Uit de channelings komen krachtige boodschappen en diepgaande healing voort.

Hoe kan Tarot Coaching jou helpen aan helderheid?

Mijn sessies brengen je weer in contact met je eigen innerlijke wijsheid en intuïtie. Het is mijn super power om jou intuïtief heel goed aan te voelen, objectief te zijn en helderheid te brengen waar jij die even zelf niet hebt.
Je zult versteld staan over hoe, met mijn hulp, jouw perspectief op een belangrijke vraag in korte tijd kan veranderen en je ineens weer toegang hebt tot oplossingen die daarvoor buiten je bereik bleven.

HELDERHEID

transformatie

EMPOWERMENT

purpose

Wat kun je verwachten van een tarotlegging met mij?

Ik voorspel niet jouw toekomst, maar coach je door inzichtvolle vragen naar heldere, praktische oplossingen.

Een veilige omgeving waarin jij helemaal jezelf kunt zijn

Complete eerlijkheid over en helder inzicht in jouw vraagstukken

Meer dan 15 jaar ervaring met duizenden klanten

NIEUW! Op aanvraag kan ik een unieke, diep transformatieve crystal channeling toevoegen aan je reading. Dit ervaar je nog nergens elders!

Een geluidsopname van de sessie zodat je die thuis na kunt luisteren

Soms ligt de oorzaak van jouw vraag in onbewuste, beperkende gedachtes of terugkerende negatieve patronen. Mijn coaching helpt je ook daar meer inzicht in te krijgen.

Wat anderen zeggen

“De eerste keer dat ik kennis maakte met Daniëlle was dat zo een warm bad dat ik dacht: Hier blijf ik en ga nooit meer weg! Tijdens de tarotsessie dacht ik alleen maar: Dit kan niet! Ze heeft vast op mijn facebook gekeken of zo. Ze had het zo goed met die kaarten dat ik echt gechoqueerd was.”

Caro

“Daniëlle is een intuïtief en wijs mens bij wie ik me heel veilig voel. Professioneel en warm. Haar tarot sessies zijn ware cadeautjes waarin ze door haar sterke intuïtie, wijsheid en zachtheid precies de vinger op de zere plek legt. Haar interpretatie van de tarot is scherp en helder, en ik vertrek altijd in korte tijd met diepe inzichten.“

Fleur

Praktische informatie

Sessies duren 60 minuten en vinden online via Zoom plaats.
Je sessie is vanaf het moment van aankoop 3 maanden geldig.

Let op: Ik hou een 24- uurs afzegregeling aan. Je kunt tot 24 uur voor aanvang van jouw sessie kosteloos, binnen de geldige 3 maanden periode, verzetten. Afzeggingen na die tijd moet ik helaas volledig in rekening brengen. Dank je voor je begrip.

Praktische informatie

Sessies duren 60 minuten en vinden online via Zoom plaats.
Je sessie is vanaf het moment van aankoop 3 maanden geldig.

Let op: Ik hou een 24- uurs afzegregeling aan. Je kunt tot 24 uur voor aanvang van jouw sessie kosteloos, binnen de geldige 3 maanden periode, verzetten. Afzeggingen na die tijd moet ik helaas volledig in rekening brengen. Dank je voor je begrip.

Wil je mijn meest populaire, krachtige powersessie
met tarot & crystal healing ervaren?

nl_NL