Vind je Super Power
Transformatiedag

MEGA IMPACTVOLLE DEEP DIVE DAG

You. Me. En een hele dag om jouw anderszijn tot superkracht te transformeren.

Waarom een Super Power Transformatiedag?

Soms wil je snel de diepte in gaan. Sneller veranderen, sneller groeien, sneller bloeien. Tijdens een Super Power Transformatiedag draait de hele dag om jou. Wanneer je jezelf écht kent, volledig accepteert, en niet langer probeert om je anders voor te doen dan je bent, komt er enorm veel energie vrij. Energie die jij kunt gebruiken om hele gave dingen te gaan doen in de wereld en om jouw beste leven ooit te leven.

Hoe kan een Super Power Transformatiedag jou helpen?

Ik neem een Deep Dive in wat jou one of kind maakt, welke super powers ik bij jou ontdek en hoe je die het beste kunt versterken. We kijken naar je blokkades, de dingen waar je onzeker over bent en praten uitgebreid over jouw unieke levensdoel en toekomst.

Ik ondersteun je met inzichtvolle coaching en krachtig energiewerk. Omdat we meer tijd hebben kunnen we in korte tijd voor grote transformatie gaan.

Wat kun je verwachten van een Super Power Transformatiedag met mij?

Transformatiedagen zijn altijd op maat gemaakt en aangepast aan jouw one of a kind behoeften. Onderstaand deel ik een aantal onderdelen die doorgaans in de dag zijn opgenomen.

Unieke SOUL TALENT FINDER tarot coaching. Dit is een mega verhelderende coaching waarin je talenten gaat ontdekken waarvan je geen idee had dat je ze had.

Chakra check om jouw meest krachtige chakra’s te ontdekken

Helderheid over jouw super powers, én super blocks

Krachtige chakra crystal reiki behandeling waarin ik jouw super powers boost

Prachtige goodie bag met de mooiste kristallen die ik intuïtief voor jou uitkies

Heerlijke vegetarische lunch

Een one of a kind transformatieve Sound Healing

Ongeveer 1 week na deze dag hebben we een online evaluatiegesprek, zodat je de opgedane inzichten en het transformatieve energiewerk nog beter kunt integreren, en je mij nog eventuele vragen kunt stellen.

HELDERHEID

transformatie

EMPOWERMENT

purpose

Wat anderen zeggen

“Deze dag was een fantastisch cadeau aan mezelf. Een dag waarin je de tijd hebt om volledig met jezelf in contact te staan, nieuwe inzichten krijgt en onverwachte ontdekkingen doet. Dat terwijl je wordt verwend met meer dan je kunt wensen, en aan het eind verrijkt naar huis gaat.

Dankjewel Daniëlle, je zorgt voor een magische setting en opent deuren.”

Jayani Masthoff, Eigenaar en CEO Goudvisie

“Ik maak een diepe buiging voor jouw prachtige ziel!

De hele dag met Daniëlle doorbrengen was heel speciaal. Het was een dag vol nieuwe inzichten, groei, humor, tranen en soul food. Maar vooral een dag gevuld met liefde. Ik sta perplex over de positieve effecten die haar werk op mijn leven heeft. Ze helpt mij los te laten, me herinneren wie ik echt ben en opbloeien en ik raad haar van harte aan als healer.

We hebben allemaal zelfzorg nodig en Daniëlle heeft door de combinatie van werken met kristallen, heerlijk eten en haar liefde en intuïtie dit tot een hogere kunst verheven. Ik dank haar van harte voor deze prachtige reis.”

Dimphna Persaud, Makelaar en ondernemer

Praktische informatie

Een Super power Transformatiedag duurt van 10:00 tot 17:00 uur.
Is in person in Amsterdam te volgen.
Je sessie is vanaf het moment van aankoop 3 maanden geldig.

Let op: Ik hou een 24- uurs afzegregeling aan. Je kunt tot 72 uur voor aanvang van jouw sessie kosteloos, binnen de geldige 3 maanden periode, verzetten. Afzeggingen na die tijd moet ik helaas volledig in rekening brengen. Dank je voor je begrip.

Praktische informatie

Een Super power Transformatiedag duurt van 10:00 tot 17:00 uur.
Is in person in Amsterdam te volgen.
Je sessie is vanaf het moment van aankoop 3 maanden geldig.

Let op: Ik hou een 24- uurs afzegregeling aan. Je kunt tot 24 uur voor aanvang van jouw sessie kosteloos, binnen de geldige 3 maanden periode, verzetten. Afzeggingen na die tijd moet ik helaas volledig in rekening brengen. Dank je voor je begrip.

nl_NL