The changed woman

6 MAANDEN INTENSIEVE 1 OP 1 SPIRITUAL MENTORING

Maak een blijvende verandering door je Zielenwond te transformeren in je Spirituele Super Power en stap vol vertrouwen op je pad als lichtwerker.

Als ik zelf door een grote TRANSFORMATIE zou gaan, of opnieuw zou moeten beginnen als healer is dit het mentorship dat ik zou volgen!

Wat blokkeert mij?

Met deze vraag begonnen 9 op de 10 van de duizenden coachingssessies die ik de afgelopen 10 jaar heb gegeven. Honderden klanten zag ik. Intelligente, liefdevolle, weldenkende, ontwakende mensen. En bijna allemaal zeiden ze iets in de trant van: “Ik weet dat ik veel meer kan. Beter kan. Mensen moet helpen. Ik heb al zoveel werk aan mezelf gedaan, maar durf maar niet de stap te nemen om mezelf echt te laten zien. Ik lijk elke keer weer op precies hetzelfde punt uit te komen.”

Na al mijn jaren coaching kan ik je vandaag précies vertellen wat jou blokkeert. Zo wijs en intelligent als jij bent zal dit niet als een verrassing voor je komen.

De enige, echte blokkade die jij hebt, ben je zelf. Jij en de bewuste en onbewuste overtuigingen die je over je leven hebt. De verhalen die je jezelf elke dag opnieuw vertelt, in woorden, in gedrag, MAAR VOORAL IN DE ENERGIE DIE JIJ UITZENDT. Verhalen die gebaseerd zijn op hele oude ervaringen. “The silent killers” die jouw next level transformatie keer op keer saboteren en er voor zorgen dat je in rondjes blijft lopen.

Hoe kan Spirituele Mentoring van mij jou helpen door je eigen glazen plafond heen te breken?

Okay, ik hoor je denken. “Prima Daniëlle, je vertelt me hier niets nieuws. Dit wist ik allang. Maar wat doe ik ermee? Alle therapie, Ayuasca ceremoniën en affirmaties ten spijt, ik loop nog steeds vast. Niets lijkt blijvend te helpen.”

Ho, stop even. Je hoeft mij niet te vertellen hoe lang en hoe hard je al aan jezelf gewerkt hebt. Hoeveel zelfhulpboeken en cursussen je al hebt verslonden. Je had er een tweede huis van kunnen kopen! Ik begrijp, echt waar, hoe frustrerend het is om je potentie zo dichtbij te voelen dat je het bijna aan kunt raken, maar er net steeds niet bij te kunnen.

Maar wacht, er is meer. Ben je klaar voor mijn million dollar antwoord op jouw million dollar vraag?

JOUW LEVEN ÉCHT VERANDEREN DOE JE DOOR JE ZIELENWOND TE TRANSFORMEREN IN JOUW GROOTSTE KRACHT. IN HET PROCES LEER JE VERTROUWEN OP JOUW HOGERE ZELF, JE GIDSEN, VOOROUDERS EN DE BRON. EN SMELT JOUW ONZEKERHEID OVER PROFESSIONEEL SPIRITUEEL WERK ALS SNEEUW VOOR DE ZON.

Dit maakt jouw leven simpel, helder en to the the point. En, als extra cadeautje, wordt je ook nog eens mega aantrekkelijk voor de jouw “to good to be true”-klanten en droomleven.

Wat is een Zielenwond?

Jouw zielenwond is de diepste wond waar je mee rondloopt. De wond die op onbewust niveau alles in je leven bepaalt en eigenlijk “the show” runt.

Jaren ervaring heeft mij geleerd dat waar de meeste mensen (én therapeuten!) aan werken niet de échte zielenwond zelf is. Maar alleen de symptomen van die wond die aan het het oppervlak zichtbaar zijn. Dat zorgt er dus voor dat je steeds weer terug bij af bent. Want zodra je één symptoom getekkeld hebt, dient het volgende symptoom zich alweer aan.

MIJN SUPER POWER is om jou te helpen zo snel mogelijk bij de KERN VAN DE ZAAK te komen. De wond die er écht toe doet. Dit is meestal een wond die ontstaan is omdat je ooit een Super Power niet mocht gebruiken. In dit leven, maar soms ook in eerdere levens.

De wond die je uit contact met je ziel en je guidance houdt, waardoor jij niet groter kunt groeien maar klein blijft. Vind die, transformeer het en alle bijkomstige symptomen vallen daarmee automatisch weg.

Kom in je kracht

Weet je, het hebben van een Zielenwond klinkt misschien pijnlijk en vervelend. En dat is het natuurlijk ook. Maar het heeft ook een enorm groot voordeel.

IN JOUW ZIELENWOND LIGT NAMELIJK JOUW GOUD VERBORGEN.

Datgene wat jou zo uniek maakt, waar jij anderen het allerbeste mee kunt helpen. Jouw Super Power die niemand, maar dan ook niemand, anders op deze wereld heeft. Die ligt op je te wachten aan de andere kant van je zielenwond.

“A secret weapon hiding in plain sight!”

Eigenlijk kun je je zielenwond zien als de belangrijkste aanwijzing die je ziel voor je achter heeft gelaten om je te helpen je weg naar haar terug te vinden. Heel de wond, hervind je vertrouwen in het leven en kom volledig terug in je kracht!

Dit gaat jou MEGA MAGNETISCH maken voor het leven waar jij altijd van gedroomd hebt, en je helpen shinen als de stralende ster die je in je hart weet dat je bent.

Voor wie is dit Spiritueel Mentorship?

Voor vrouwen die er van dromen Spiritueel werk professioneel te gaan doen, maar nog niet helemaal durven zichzelf te laten zien

Voor vrouwen die een grote Spirituele transformatie aanvoelen komen (of midden in een zitten!) en die willen gebruiken om hun leven voorgoed te veranderen

Voor vrouwen die weten dat ze heel goed zijn in hun gekozen healingsmodaliteit en moe zijn van hun eigen excuses

Voor lichtwerkers die aan het begin van hun carriére staan en zich onzeker voelen over hun gaves

Voor lichtwerkers die al een tijdje professioneel aan de weg timmeren maar steeds vastlopen 

Voor ontluikende Godinnen die verantwoordelijkheid voor hun eigen groei nemen en niet in slachtofferschap blijven hangen

Voor de vrouw die klaar is om zichzelf voor eens en voor altijd een “changed woman” te noemen

Wat levert een Mentorship met mij jou op?

Kristalhelderheid over jouw Spirituele Super Power(s)

Diepe waardering voor de moeilijke ervaringen die je in je leven hebt gehad, en de kracht om ze te transformeren

Stralend zelfvertrouwen om jouw Spirituele Super Power te gaan gebruiken

Krachtige connectie met en diep vertrouwen in jouw voorouders, Spirituele gidsen en de bron

Je wordt mega magnetisch voor het leven waar jij van droomt

Een jaaroverzicht met de beste, praktische stappen die je per maand kunt gaan zetten na het mentorship

Toegang tot mijn wijsheid en ruim 15 jaar ervaring in hoe een succesvolle healer te worden. Geloof me, ik heb alle mogelijke fouten al gemaakt, zodat jij ze niet meer hoeft te maken

Wat kun je verwachten van een Spiritueel Mentorship met mij?

Mijn mentoring is gebaseerd op een volledig GECHANNELD 33 DAAGS RITUEEL dat ik in eerste instantie voor mezelf ontwikkelde, voor het met klanten te mogen delen. De informatie die door kwam was zo krachtig en intens dat ik besloot het in 5 verschillende fases op te delen. Elke maand doorloop je een van deze 5 fases.

Dit mentorship is volledig op maat gemaakt en wordt daarnaast aangevuld met onderwerpen die voor jouw specifieke situatie van belang zijn.

Unieke online tarot & crystal channeling coachings. Dit zijn mega verhelderende sessies waarin we samen diep je onderbewustzijn induiken

Helderheid over je Zielenwond en concrete stappen om die te transformeren

Helderheid over jouw Soul Super Power en hoe je die het beste kunt gaan inzetten om anderen te helpen

Krachtig Ancestral Healing werk om je te bevrijden van negatieve patronen uit je DNA lijn, en leert werken met je positieve Ancestors. Dit is zo KRACHTIG!

Inzicht in hoe je Divine Feminine en Divine Masculine energie te balanceren, zodat ze in perfectie harmonie samenwerken om je Soul Super Power te versterken

Praktische tools om je Spirituele gaves en Intuïtieve vermogens te boosten

Een in person Super Power Transformatiedag waarin ik je een hele dag energetisch vertroetel en verwen

Dit mentorship is alleen voor diegenen die volledig klaar zijn voor een GROTE TRANSFORMATIE. Het vraagt toewijding en doorzettingsvermogen, want we gaan diep. HEEL DIEP. Ik open maar 4 mentoringsplekken per jaar omdat ik zo intensief met je werk.

Als je nog niet eerder met mij gewerkt hebt, nodig ik je uit om eerst een Tarot & Crystal Channeling sessie bij mij te boeken.

Heb ik al de eer gehad je eerder te begeleiden en heb je interesse in mijn mentorship, neem dan alsjeblieft contact met me op. Ik nodig je dan graag uit voor een ontdekkingsgesprek, en schrijf naar aanleiding daarvan een uitgebreid persoonlijk mentoringsvoorstel voor jou.

HELDERHEID

transformatie

EMPOWERMENT

purpose

Wat andere “changed women” zeggen

Wat kan ik zeggen? Daniëlle is werkelijk uniek. Haar tarotlezingen en crystal channelingsessies zijn echt NEXT LEVEL. Door haar diepe verbinding met het Universum en Spirit guides zorgt elke nieuwe sessie voor diepe inzichten en krachtige begeleiding.

In een van onze channelingsessies verbond ze mij met een plek die ik als kind altijd in mijn dromen bezocht. Het was zo’n impactvol moment voor mij. Ik herinner mij deze plek zo goed. Daniëlle nam me meteen mee terug en bracht me boodschappen over die zo diepgaand en impactvol waren.

Als je op zoek bent naar de hoogste expertise, wijsheid en transformatie, dan is Daniëlle jouw gids op grand cru niveau.”

Alice Nettlingham, Hypnotherapist, Human Design expert en The Failure Flip Podcast Initiator

Elke keer gaan we zo diep! Op een hele fijne, veilige en begrijpelijke manier vertaald Daniëlle wat er in de energie aanwezig is en wat er door mag komen. Dat wat nodig is, gebeurt.

Bij haar heb ik echt grote puzzelstukken ontdekt en steeds kan ik een stap vooruit zetten als ik stil sta of vastloop. Daniëlle is ook no-nonsense, en daar houd ik van. Ik ben super blij met haar en gun het iedereen, die daar klaar voor is, met haar te mogen werken.”

Indy Thijn, Spiritueel Kinder Coach

Daniëlle wist precies waar ik energetisch aan toe was en begeleidde mij terug naar huis, naar wie ik werkelijk ben. Ze is een engel op aarde die mensen helpt weer in contact te komen met wie ze werkelijk zijn. Het genezingswerk dat ik moest doen had vele lagen en zij  hielp me het allemaal te begrijpen.

Vandaag ben ik een heel ander persoon: geïntegreerd, vol liefde en belichaming van mijn Goddelijke vrouwelijkheid. Is dit levensveranderend? Absoluut! Als je leert hoe je echt van jezelf kunt houden wil je nooit meer iemand anders zijn en is het eindelijk mogelijk om gewoon jezelf met heel je hart lief te hebben.

Bedankt Daniëlle dat je mij hebt geholpen mijn vrijheid te vinden, dat je mij in mijn kracht hebt gezet en dat ik mag ervaren wie ik werkelijk ben. Ik ben je voor altijd dankbaar en ik eer je voor je geweldige capaciteiten en gaven, je kracht, schoonheid en verbinding.

Sofía Oliver, Financial professional in publieke sector 

Praktische informatie

Mijn Spirituele Mentoring duurt 6 maanden. De mentorship is een combinatie van krachtige masterclasses uit mijn online programma “The Magnetic Lightworker” en 2 maandelijkse powerful coachingsessies. 

Let op: We gaan samen een diepe commitment aan. Zonder een hele prangende reden wordt deze mentorship 6 maanden aaneengesloten gevolgd en kan tussendoor niet worden onderbroken, stopgezet of verzet.

Praktische informatie

Mijn Spirituele Mentoring duurt 6 maanden. De mentorship is een combinatie van krachtige masterclasses uit mijn online programma “The Magnetic Lightworker” en 2 maandelijkse powerful coachingsessies. 

Let op: We gaan samen een diepe commitment aan. Zonder een hele prangende reden wordt deze mentorship 6 maanden aaneengesloten gevolgd en kan tussendoor niet worden onderbroken, stopgezet of verzet.

nl_NL