Nieuw Begin Eclipse Duo Sessie

MAAK IN APRIL EEN STRALENDE, FRISSE START

Astrologisch belooft April de krachtigste maand van heel 2024 te worden. Met een Solar Eclipse op 8 april en de meest gelukkige dag van het jaar op 20 april. Gebruik deze ultra transformatieve energie om jezelf opnieuw uit te vinden en een frisse, stralende start te maken.

Voor wie is deze power sessie?

Als 2023 een pittig jaar voor jou is geweest waarin je jezelf flink bent tegen gekomen en hard aan jezelf hebt moeten werken, is nu de tijd gekomen om de vruchten van deze intense tijd te plukken. Misschien zijn veel dingen WEG GEVALLEN in jouw leven. Misschien is het FUNDAMENT van onder je vandaan getrokken. Misschien heb je moeten LOSLATEN wat je dacht NOOIT los te kunnen laten. En toch heb je het gedaan.

Je mag apetrost zijn op jezelf en de groei die je in de afgelopen maanden hebt doorgemaakt. Maar… wat nu? Wat voor nieuws wil er nu uit je geboren worden? Waar ga jij van stralen? Wat is jouw “next level”? En wat is er voor nodig om daar te komen?

In deze POWER SESSIE krijg je niet hulp van maar 1, maar van 2 wijze, liefdevolle lichtwerkers. Wij, Sandra en Daniëlle, willen jou helpen de grootste COME BACK van jouw leven te maken. Een nieuw begin waarin je volledig JA zegt tegen je eigen grootsheid en jezelf toestaat om nu écht te gaan SHINEN.

Hoe kan een Nieuw Begin Eclipse sessie jou helpen?

Om een stralend nieuw begin te kunnen maken is het eerste wat jou te doen staat kiezen. Met de vele talenten die jij hebt liggen er nu hoogstwaarschijnlijk meerdere opties voor je van paden die je op zou kunnen gaan. Daniëlle helpt je met een kristalheldere tarot reading duidelijk te krijgen welk pad nu het meest aligned is met je zielenmissie en waarom.

Met deze informatie gaat Sandra vervolgens een high frequency channeling voor jou in, waarin ze Celestial informatie voor jou ophaalt over hoe het beste dit pad te gaan bewandelen. Samen met de powerful gidsen die zij channelt assisteert ze jou in het loslaten van eventuele laatste blokkades die jou nog verhinderen om vol te kiezen voor jezelf en te gaan stralen.

Wat kun je verwachten van een Nieuw Begin Eclipse Duo Sessie?

In deze unieke  duo sessie gaan we in korte tijd extreem diep. En gebruiken we de krachtige Eclipse energie om jouw nieuwe start een mega boost te geven.

Een verhelderende tarot coaching sessie van transformatie coach en Crystal Healer Daniëlle. Daniëlle’s readings channelt zij via haar kristallen. De inzichten die zij met je deelt gaan veel dieper dan wat zich aan het oppervlak bevindt en geven een jump start aan jouw transformatie. Verwacht een tarot reading zoals je die nog nooit eerder hebt ervaren!

Een Celestial channeling van de allerhoogtste frequentie door hypnotherapeut en channeler Sandra Akkermans. Nog belangrijker dan de prachtige informatie die haar gidsen met jou gaan delen is de transformatieve energie-uitwisseling die jij tijdens Sandra’s channeling  gaat ervaren.  

Helderheid over jouw enegetische blokkades, niet dienende patronen en energetische super powers die jou kunnen helpen een nieuwe start te maken.

Sandra en Daniëlle zijn kindred spirits die energetisch volledig op elkaar zijn afgestemd. Hun gecombineerde heldere en liefdevolle energie is een match made in Frequency heaven.  

HELDERHEID

transformatie

EMPOWERMENT

purpose

Jouw Nieuwe Start Spirituele coaches

Sandra Akkermans

Met duizenden hypnose en channeling sessies onder haar belt is Sandra inmiddels een van de meest gerespecteerde, en geliefde, Spiritueel therapeuten van Nederland en België.

Haar intieme tempelreizen met plantmedicijnen zijn spirituele pareltjes, waar de liefdevolle aandacht van afdruipt.

Ze heeft het geduld van een engel en channeled de hoogst mogelijke frequentie beings, wiens wijsheid en krachtige energie haar klanten door indrukwekkende transformaties heen helpen.

QHHT Practitioner, Deep Trance Hypnose Therapeut, Channel

Daniëlle van den Stoom

Next level, gechannelde tarot readings is waar Daniëlle het meest bekend om staat. Door de informatie via kristallen te channelen kan zij binnen no time tot de glasheldere kern komen.

Haar readings gaan diep en zijn krachtige coachings tools waarmee ze haar klanten aan praktisch toepasbare inzichten helpt. 

Ze werkt het allerliefst met lichtwerkers, of lichtwerkers in wording, die ze, met behulp van haar jarenlange ervaring als healer, mentort zodat ze hun gaves met grotere impact kunnen inzetten.

Transformatie Coach, Tarot reader, Crystal Healer, Lichtwerker’s mentor

Praktische informatie

Een Nieuwe Start Eclipse Duo sessie bestaat uit een online tarot reading van 45 minuten met Daniëlle en een, daarop afgestemde, online Channeling van 45 minuten van Sandra.

Je hoeft de sessies niet aansluitend te volgen, maar begint altijd met een reading van Daniëlle en maakt vervolgens een andere afspraak voor jouw Channeling met Sandra. Daniëlle zal de relevante informatie uit jouw tarot reading aan Sandra doorgeven voor jou.

Deze bijzondere sessies zijn uitsluitend in April 2024 te boeken. Zowel Daniëlle als Sandra hebben volle agenda’s. Wees er dus heel snel bij als je deze unieke sessie wilt ervaren.

Let op: Wij houden een 24- uurs afzegregeling aan. Je kunt tot 24 uur voor aanvang van jouw sessie kosteloos, binnen de maand April 2024, verzetten. Afzeggingen na die tijd moeten wij helaas volledig in rekening brengen. Dank je voor je begrip.

Praktische informatie

Een Nieuwe Start Eclipse Duo sessie bestaat uit een online tarot reading van 45 minuten met Daniëlle, gevolgd door een online Channeling van 45 minuten van Sandra.

Je hoeft de sessies niet aansluitend te volgen, maar begint altijd met een reading van Daniëlle en maakt vervolgens een andere afspraak voor jouw Channeling met Sandra. Daniëlle geeft de relevante informatie uit jouw tarot reading aan Sandra door voor jou.

Deze bijzondere sessies zijn uitsluitend in April 2024 te boeken. Zowel Daniëlle als Sandra hebben volle agenda’s. Wees er dus heel snel bij als je deze unieke sessie wilt ervaren.

Let op: Wij houden een 24- uurs afzegregeling aan. Je kunt tot 24 uur voor aanvang van jouw sessie kosteloos, binnen de maand April 2024, verzetten. Afzeggingen na die tijd moeten wij helaas volledig in rekening brengen. Dank je voor je begrip.

nl_NL