Top 10 crystals for lightworkers

Free online masterclass voor serieuze Crystal lovers met praktische tips om jouw frequentie hoog te houden.

HELDERHEID

transformatie

EMPOWERMENT

purpose

Hé lieve lichtwerker!

Ik ben Daniëlle, gecertificeerd Pro Crystal Healer en transformatie coach. Het is een van mijn missies om lichtwerkers en healers volop in hun licht te zetten en ze te helpen stralen. Waarom? Omdat ik zoveel van lichtwerkers hou en weet hoe belangrijk het is dat we heel erg goed voor onze eigen energie zorgen. De wereld heeft ons hard nodig. Nu misschien nog meer dan ooit tevoren, en het is belangrijk dat we in onze kracht staan.

Een van mijn geheime wapens om jou te helpen shinen zijn hoge frequentie kristallen. Daar vertel ik je alles over in deze prachtige en krachtige masterclass. Dus als je klaar bent om vol in je licht te gaan staan, zie ik je graag in de masterclass!

In deze masterclass

Leer je over de 10 kristallen die ik gebruik om mijn frequentie hoog te houden als lichtwerker.

Laat ik jou de meest bijzondere kristallen uit mijn eigen collectie zien.

Leer je hoe je als lichtwerker deze kristallen praktisch op dagelijkse basis kunt gebruiken.

Praktische informatie

Dit is een videoles van 60 minuten die jij kunt volgen wanneer je wilt.

Je ontvangt na inschrijving een email met de link naar de les.

Deze masterclass heb ik eerder live gegeven. De informatie was zo ontzettend waardevol dat ik het graag met jou deel.

Deze masterclass wordt in het Engels gegeven.

Ik weet zeker dat je heel veel waarde uit deze informatie gaat halen. Het zit boordevol pareltjes en is eigenlijk “priceless”.
Geniet ervan!

Praktische informatie

Dit is een videoles van 60 minuten die jij kunt volgen wanneer je wilt.

Je ontvangt na inschrijving een email met de link naar de les.

Deze masterclass heb ik eerder live gegeven. De informatie was zo ontzettend waardevol dat ik het graag met jou deel.

Deze masterclass wordt in het Engels gegeven.

Ik weet zeker dat je heel veel waarde uit deze informatie gaat halen. Het zit boordevol pareltjes en is eigenlijk “priceless”.
Geniet ervan!

nl_NL