Black Gold Event

Helen doen we samen.
Een spectaculaire viering van Zwart Goud ter ere van Black Achievement Month

Vrijdag 27, Zaterdag 28 en Zondag 29 oktober
Mahara in Amsterdam

BLIJF JIJ ONDERDEEL VAN HET PROBLEEM OF WORD JE ONDERDEEL VAN DE OPLOSSING?

Mijn hart brak in duizend stukken. Zelfs mijn jarenlange spirituele training was niet opgewassen tegen het gekmakende verdriet dat ik voelde. De woorden en houding van deze witte man en klant transporteerden me in duizelingwekkend tempo naar vele eeuwen geleden en reten voor de zoveelste keer eeuwenoude wonden open. Wonden die zo diep en zo oud zijn dat ze zich in mijn DNA hebben genesteld, en ver voorbij mijn eigen huidige fysieke incarnatie gaan. We stapten beiden in onze oude, pijnlijke rol. Zonder het te willen en zonder het te kunnen stoppen.

IK VOELDE ME NIET GEZIEN, NIET GEWILD EN ZWAAR ONDERSCHAT. EN DEZE WITTE MAN HAD GEEN IDEE WAT HIJ NET HAD VEROORZAAKT.

De weken daarna viel ik in een ongekende Dark Night of the Soul die mijn leven voorgoed gaat veranderen. Want na dit voorval stelden mijn gidsen mij voor een keus.

BLIJF JIJ ONDERDEEL VAN HET PROBLEEM OF WORD JIJ ONDERDEEL VAN DE OPLOSSING?

Ik koos het laatste en mag vandaag deze witte man bedanken omdat hij een instrument van het Universum was om mij te pushen om iets nieuws te creëren. Iets REVOLUTIONAIRS. Iets CONSTRUCTIEFS en HELEND.

En zo werd het Black Gold Event geboren!

Wat is het Black Gold Event?

Een bijzonder, inspirerend en uplifting weekend waarin ik iedereen, zwart en wit, uitnodig om samen met mij zwart goud opnieuw te ontdekken en vooral te VIEREN. In oktober, wat wereldwijd tot Black History maand is gedoopt, ga ik symbolisch mijn Kristallensteentje bijdragen om het goud dat in zwart zijn zit te delen met de wereld.

Op de manier die ik het beste ken en in de helende taal die ik het beste spreek. Met kristallen, heerlijk eten, muziek en heling, in een inspirerende omgeving met prachtige zielen.

Wat is er dit weekend te doen?

Van een waanzinnig mooie Crystal Sale naar een collectieve Zwart Goud thema-opstelling tot live muziek en heerlijk eten. Uit dit bijzondere weekend kan iedereen GOUD halen!

Wil je OVERAL bij zijn? Schaf dan een Golden passe partout voor het hele weekend aan.

Magische Black Gold Crystal Sale

Zaterdag 28 oktober
12.00 – 18.00 uur (Vrije inloop)

Op zaterdag 28 oktober vindt de BLACK GOLD CRYSTAL SALE in de prachtige yurt van Mahara plaats, waarin ik de allermooiste en krachtigste zwarte kristallen in de spotlight zet. Kom lekker in person met de kristallen knuffelen, leer over hun kracht en helende kwaliteiten en neem een paar unieke stukken mee voor jouw collectie.

EXTRA BIJZONDER! De opening’s CRYSTAL BLESSING wordt dit keer precies om 12:30 uur door ACTRICE GERDALENTEN HAVERTONG uitgevoerd. Ik weet nu al dat dat MAGISCH gaat worden!

Online Instagram Crystal Sale – Zondag 29 oktober 16:00 tot 18:00 uur
Om mijn Insta-vrienden niet te vergeten ga ik zondagmiddag LIVE om ook daar mijn Black gold beauties te delen. Je kunt me op Instagram vinden.

Live muziek – Intiem huiskamer concert met YOUANDI

Zaterdagavond 28 oktober (Kaartje voor nodig)

De Urban Lightworker’s Livingroom die Mahara heet zorgen, samen met chef Sergio, deze dag voor onze blije buikjes met vegetarisch modern Surinaams eten dat in de sfeervolle winkel of op het weelderige terras kan worden genoten. Mahara zal in de avond ook een live optreden hosten. De muziekavonden bij Mahara zijn legendarisch, en mijn Mahara vrienden gaan er dit keer een EXTRA GROOT FEEST van maken.

Dat kan ook niet anders door de muzikale bijdrage van de “rising star” YOUANDI, die met haar Afro Caribische roots, unieke sound en helende teksten belooft ons diep te gaan ontroeren. Bekend geworden door haar samenwerking met producer Chalé in 2018 knijpen wij in onze handjes dat deze black beauty JA heeft gezegd op dit bijzondere concert. Dit is een buitenkans om haar soulvolle stem in een kleine intieme setting te ervaren!

Geef je rechtstreeks bij Mahara op als je alleen bij het optreden aanwezig wilt zijn. Mail naar info@mahara.love of klik op de knop hieronder.

Diep helende collectieve opstelling

Vrijdag 27 oktober
13.00 – 17.00 uur (Kaartje voor nodig)

Voor als jij die moedige pionier bent die nóg een stapje dieper durft te gaan.

In mega transformatieve opstellingen die ik het afgelopen jaar samen met systemisch coach Jolijn Fiddelaers heb mogen ervaren, bleek hoe krachtig de heling is die tot stand komt wanneer we collectieve trauma’s samen durven aankijken. Het is per slot van rekening een gedeeld verleden. Precies waar deze NIEUWE TIJD om vraagt.

Een tijd waarin we eraan herinnerd worden dat we allemaal een zijn EN DAT WE PAS ECHT VRIJ ZIJN WANNEER WE ALLEMAAL VRIJ ZIJN.

Wees er als de kippen bij als je deze TRANSFORMATIEVE OPSTELLING  wilt bijwonen! We hebben maar een heel beperkt aantal plekken.
Meer informatie over deze krachtige, collectieve opstelling vind je op Jolijn haar website.

Geef je rechtstreeks bij Jolijn op als je alleen bij de opstelling aanwezig wilt zijn.
Wil je er het hele weekend bij zijn? Koop dan een Golden Passe partout.

Prijs € 79,- inclusief btw

En dan nog iets moois:

I see your Black Gold gift bag

Vaak vragen mijn witte vrienden mij wat ze kunnen doen of zeggen om mee te helpen de tijden te veranderen. Ze zeggen dan tegen me: “Daniëlle, Ik zie geen kleur.” Maar ik wil niet dat mijn kleur of achtergrond niet gezien wordt. Ik wil juist dat iedereen mijn zwartheid ziet én viert, maar dat het nooit meer een reden is om mij als minder te behandelen.

Omdat ik begrijp dat de juiste woorden vinden moeilijk kan zijn heb ik iets bedacht. Iets kleins, iets moois, iets á la Daniëlle. Iets waarmee je op een liefdevolle en attente manier een zwart persoon in jouw omgeving kunt laten weten dat je hun GOUD ziet.

In deze gift bag zitten een prachtige rookkwarts, een stuk gouden mica, en een goud obsidiaan en hematiet armband. Samen met de tekst “Ik zie het goud in jou”. Geef het tijdens Black Excellence Month aan je zwarte buurvrouw, huisgenoot, collega, of wie jij ook graag erkent. Als klein gebaar waaruit je laat blijken dat je het goud in de persoon ziet en waardeert. Ik weet zeker dat je ze recht in hun hart zult raken.

Als je een gift bag besteld krijg je die in de derde week van Oktober toegestuurd. Als je een Weekendpas koopt zit daar 1 gift bag bij die je tijdens het event mee krijgt.

Speciale event prijs: € 39 in plaats van € 45 (incl btw en € 4,50 verzendkosten)

Wil jij een kaartje voor het hele weekend?
Koop dan hier je Golden Passe Partout

 In deze weekendpas is inbegrepen:

  • Deelname aan de collectieve opstelling op vrijdag 27 oktober
  • Deelname aan het Concert in Mahara op zaterdag 28 oktober
  • I see your Black Gold – Gift bag ter waarde van € 45

Niet inbegrepen zijn drankjes en eten.
De kristallen sale in Mahara’s yurt op zaterdagmiddag is voor iedereen vrij toegankelijk. Zondagmiddag ben ik LIVE op Instagram.

Prijs: € 155,- inclusief btw.

Waarom het BLACK GOLD EVENT?

Ik kan me voorstellen dat dit een controversieel thema kan zijn. Sommige mensen zullen dit project loven. Bij weer anderen zal het minder goed vallen. Maar ik doe dit simpelweg OMDAT IK NIET MEER ANDERS KAN.

Omdat ik erin geloof dat we collectieve thema’s samen kunnen (en moeten) helen. Omdat ik nog steeds in de goedheid van de mens wil geloven. Omdat ik weet dat we het samen beter kunnen maken. Omdat we in een tijd geboren zijn waarin we het samen BETER GAAN maken. Doe je mee?

Ik wil mijn BLACK GOLD samen met je vieren!

Black Gold Event
Praktische informatie

Datum: 27, 28 en 29 oktober

Locatie: Vrijdag en Zaterdag in Mahara, De Clerqstraat 123

Zondag online op Instagram

Tijden: Vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 12:00 tot 21:00 uur

Zondag van 16:00 tot 18:00 uur

Als je naar een los onderdeel van het weekendprogramma wilt komen kun je daar rechtstreeks bij Mahara of Jolijn van Shape Shift today een kaartje voor kopen. Wil je het hele weekend erbij zijn? Koop dan een Golden Passe partout.

Black Gold Event
Praktische informatie

Datum: 27, 28 en 29 oktober

Locatie: Vrijdag en Zaterdag in Mahara, De Clerqstraat 123

Zondag online op Instagram

Tijden: Vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 12:00 tot 21:00 uur

Zondag van 16:00 tot 18:00 uur

Als je naar een los onderdeel van het weekendprogramma wilt komen kun je daar rechtstreeks bij Mahara of Jolijn van Shape Shift today een kaartje voor kopen. Wil je het hele weekend erbij zijn? Koop dan een Golden Passe partout.

nl_NL