Daniëlle van den Stoom

Crystal channel, Transformatie Coach en Spiritueel Mentor

Healing en coaching om bijzondere buitenbeentjes te helpen hun ZIELENWOND te transformeren naar hun SOUL SUPER POWER.

Ken jij dat rare soort heimwee naar iets waarvan je niet eens precies weet wat het is? Dat lege, weeïge gevoel in je buik. Je bent er wel, maar ook niet echt. Jij weet dat er iets mist, en dat “doen alsof je gelukkig bent”-masker ophouden kost steeds meer energie. Jij wilt meer. Meer diepgang, meer connectie en van betekenis zijn. Jij wilt leven, echt leven.

Maar waarom is het zo moeilijk om gewoon jezelf te zijn? Je voelt je al zo lang anders dan de rest. Altijd aanpassen. Altijd inpassen. Dat ben je gewend. Zit de wereld überhaupt op jouw rare, “echte” zelf te wachten?

Adem even diep in. En weer uit. Stel, gewoon even als experiment, dat jouw ANDERSZIJN précies is wat de wereld nu nodig heeft. Wat als jij iets kunt geven wat helemaal niemand anders kan? Wat als anderszijn jouw grootste kracht is, datgene wat jou gaat helpen om je volledige potentieel aan te boren en jouw one of a kind levensmissie te leven?

Ik weet 100% zeker dat de authentieke, echte versie van jezelf, exact is wat de wereld nu nodig heeft en sta te popelen om jou te helpen die te ontdekken en te laten shinen.

Wat als jouw anderszijn precies is wat de wereld nu nodig heeft?
Wat als jij iets kan brengen wat niemand anders kan? 

Welkom multigetalenteerd wondermens,

Ik ben zo blij dat je jouw weg naar mij gevonden hebt. Want hoe leuk je leven ook niet kan lijken van de buitenkant, van binnen voel je dat er iets mist. Dat je meer te bieden hebt en jouw unieke talenten wilt gebruiken om de wereld een mooiere plek te maken.

Jij gaat niet voor het standaard huisje, beestje, boompje- leven. Jij wilt meer. Maar jij zwemt al zo vaak tegen de stroom in. Waarom moest net jij zo anders zijn? Wat is het doel ervan? Het kan zo ontzettend vermoeiend en eenzaam voelen.

Wat als anderszijn niet jouw vloek, maar juist jouw grootste kracht is? 

Als door jouw anderszijn jij iets kunt brengen wat niemand anders kan? Iets wat zo speciaal en bijzonder is dat het juist doodzonde zou zijn om het niet met de wereld te delen. Iets waarvan jij gaat stralen, en er tegelijkertijd andere mensen mee helpt.

Als jij een ander soort Superheld wilt zijn, dan zit je hier goed. Heel goed! Laten we gauw kennismaken.

Danielle vd Stoom The Healers Healer

HELDERHEID

transformatie

EMPOWERMENT

purpose

Waar kan ik jou bij helpen?

Het is mijn superpower om one of a kind buitenbeentjes en lichtwerkers te ondersteunen bij het vinden van hun eigen super powers.
Ik help jou aan de HELDERHEID en INTUITIE om te ontdekken waar jouw grootste kracht ligt.
Door Next Level energiewerk verhoog ik razendsnel jouw ENERGETISCHE FREQUENTIE, zodat je vol zelfvertrouwen durft te zijn wie je echt bent.

Jij bent One of a kind

Maak van anderszijn jouw superpower en vind jouw unieke levensdoel

Jij bent lichtwerker

Maak “licht werk” van anderszijn en kom volledig tot bloei

Ik geef Coaching & Healing

Onderga Next Level transformatie en boost jouw unieke super powers

Ik geef Trainingen & Workshops

Leer als een echte Pro werken met kristallenenergie en de tarot

Danielle vd Stoom The Healers Healer

Wie ben ik

Ik ben Daniëlle van den Stoom en ik weet wel het een en ander over anderszijn. Soms meer dan me lief is! Maar uiteindelijk is het de grootste zegen in mijn leven gebleken, die mij heeft geleid tot mijn droomwerk als healer, teacher en coach.

Mijn werk geeft jou toegang tot je volle potentieel en helpt je om een echt, doelbewust leven te leiden, waarin al jouw talenten worden gezien en benut. Ik zie het goud in jou. Ook als jij dat zelf nog niet kan zien.

“Daniëlle’s magische combinatie van intuïtie en pragmatisme, en zachtheid en helderheid, heeft me geholpen om me veilig genoeg te voelen om aan mijn healingspad te beginnen. Door haar liefdevolle leiding is het me gelukt om mijn levensverhaal uit te diepen en vergeten delen van mezelf terug te vinden en te herclaimen.

Ze heeft me door het gevoel van vastzitten en diep verdriet heen geholpen, en gebracht naar een plek met veel meer ruimte voor creativiteit, zelfliefde en lichtheid. Het voelt alsof onze reis samen nog meer net is begonnen en ik verheug me erop om nog velen jaren met haar te mogen blijven groeien.” 

Pip Atkinson

Artiest & Brand Designer

“Daniëlle was daar toen ik haar het hardst nodig had. Ze creëerde een veilig bad waarin ik volledig tot bloei kon komen. Zonder oordeel en in volledige “presence”.

Wij healers hebben vaak de neiging om ons terug te trekken wanneer we ergens meezitten, of als we een mooie, nieuwe visie hebben die we willen manifesteren. Maar het is zo belangrijk om ons ook te laten voeden en ondersteunen op dezelfde manier waarop wij er altijd voor anderen zijn.

Voor alle curanderas, healers en lichtwerkers, Daniëlle’s werk moet je ervaren. Door haar vele jaren ervaring is zij een belichaming van wat een healer is en hoe met een open hart anderen te helpen.

Haar healing bleef nog lang doorwerken bij mij en heeft me op diepere lagen geheeld dan ik zelfs voor mogelijk had gehouden.”

Wen Wei Ong

Womb healer, Shamanic practitioner , Rest2flow

Mijn belofte aan jou

Het is mij gelukt om de pijn, van niet in het traditionele plaatje passen, te transformeren tot een fantastische levensmissie.
En dat kun jij ook! Jou helpen bloeien tot je authentieke, bijzondere, wereldverbeterende zelf? Dát is mijn super power!

Ben je klaar om te bloeien?

GRATIS TAROT COACHING

Hoe jouw anderszijn de wereld gaat veranderen.

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en mijn mooiste blogs?

Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief of volg me via Instagram.

dit veld niet invullen s.v.p.
nl_NL